Spørsmål og svar.

(klikk på spørsmålet du lurer på for å få svar)

Hvordan jobber vi?

Young Future Foundation har stor fokus på skolegang og utdannelse blant barn og ungdom. Først og fremst er det de underpriviligerte barna fra slummen som sjeldent kan klare å skape, eller se sin egen fremtid. Alle barn har et talent og et håp dør aldri. Utdannelsen vil gi grunnlaget for å skape deres fremtidige positive livssituasjon.

Hvor på Filippinene ligger barnehjemmet?

House of Dreams ligger i provinsen Cebu, som er den midtre delen av Filippinene, i byen Lapu Lapu på øya Mactan. Mactan har også den internationale flyplassen i regionen og er tilknyttet Cebu Poststed med to broer.

Adressen til House of Dreams er:
ML. Quezon National Highway
Mactan Lapu-lapu Poststed, 6015 Cebu Philippines

Tlf: +63 32 494 1755

Hvor mange barn bor i barnehjemmet?

Pr mai 2017 bor det 18 barn i House of Dreams. Vi har også en voksen gutt på 18 år som bor utenfor hjemmet (Community based program). Han har bodd på barnehjemmet i fire år. Han har nå en egen liten leilighet og får sponset en maritim utdannelse av et norsk rederi. Young Future vil følge han hele veien, gjennom hele utdannelsen.

Barna fra 6 år går på en nærliggende barneskole, og vi har en jente på 16 år som går på High School. Totalt er det 17 barn i skolealder. På barnehjemmet har vi en forskole for de aller minste.

Hvilken bakgrunn har barna?

Felles for alle barna i House of Dreams er at de er underpriviligerte og ble hentet inn fra gaten eller slummen, underenærte, fattige og ofte syke. I nært samarbeid med barnevernet gjør vi alt vi kan for å ta oss av dem.

Hos oss får de trygghet og all den omsorg og kjærlighet de har krav på.

Er jeg fadder for alle barna i House of Dreams?

Som fadder eller sponsor er du støttegiver for hele barnehjemmet, og alle barna som bor der. Vi er en dynamisk organisasjon som arbeider til det gode for de underpriviligerte barna, og for å skape varige endringer.

Det handler om å skape en lys fremtid i deres lange liv.